Mijn Aanpak

Ik ga altijd voor een totale aanpak, dus niet alleen voor afvallen of training of revalidatie of fitter worden. Ik wil samen met jou gaan voor een totale improvement of health! Alles hangt samen met elkaar. Alle facetten hebben invloed op elkaar. Ik zoek met jou naar de juiste combinatie die het beste en snelste resultaat geeft met het oog op jouw doel. Wat het doel dan ook is. Ik ben continu bezig om te kijken naar wat het beste bij jou past. Ik blijf aanpassen en kijken naar waar jij het beste op reageert.

Intake

We beginnen met een ontspannen intake gesprek. Zo leren we elkaar kennen en ervaren we of er een wederzijdse klik is. Vandaaruit bepalen we beide of we verder met elkaar willen.
Stap
1

Luisteren naar jouw wensen

Wat verwacht je van mij en waar wil je naar toe. Met welke dingen moet ik rekening houden. Tevens beginnen we met startmetingen en foto's maken.
Stap
2

Plan van Aanpak maken

Met alle informatie ga ik een beginplan maken en gaandeweg blijf ik het schema aanpassen om het beste resultaat te behalen.
Stap
3

Start van het traject

We gaan beginnen met trainen en ik zal vooral kijken hoe je beweegt en hoe je spieren en gewrichten functioneren. Dan kan ik eventueel reageren met aanpassingen.
Stap
4

We streven naar het einddoel

We blijven continu communiceren over je vooruitgang, je herstel en hoe jij je voelt.
Stap
5
Contact

Jamie de Batz – Personal Physical Coaching

Berenklauw 48

6665 HW DRIEL

 

Telefoon: 06 21 23 24 08

Email: jamie@jamiedebatz.nl

Jamie de Batz - Personal Physical Coaching © 2019